Pretože ste niekto veľmi výnimočný.
Pretože ste niekto veľmi výnimočný.
Werther’s Original – tradičné smotanové cukríky s dlhou históriou

Werther’s Original – tradičné smotanové cukríky s dlhou históriou

Smotanové cukríky Werther’s Original už celé generácie symbolizujú lahodné potešenie a sladkú chuť detstva. Rad Werther’s Original sa navyše od svojho vzniku rozrástol o ďalšie varianty karameliek i karamelových a čokoládových špecialít, starostlivo vyrobených s láskou a len z tých najlepších ingrediencií.

Werther's Original Cream Candies

Chuť cukríkov Werther's Original Cream Candies sa jednoducho nedá s ničím porovnať! Ich jedinečnosť vychádza zo špeciálnej receptúry, ktorá používa kvalitné maslo a smotanu.

Werther's Original Soft Caramels

Vychutnajte si jemnejšie Werther's Original vo forme znamenite smotanových karameliek.

Werther’s Original Chocolate Toffees

Unikátna kombinácia nádherne jemných karameliek a lahodnej mliečnej čokolády.

História
Výnimočná pochúťka obľúbená po celé generácie. Prečítajte si, ako sa z Werther's Original stala medzinárodne úspešná značka karamelových cukríkov.

2015

Medzinárodný hit spoločnosti Storck

Werther's Original sa dnes predávajú vo viac ako 100 krajinách, a tak sa stali jednou z medzinárodne najúspešnejších značiek spoločnosti Storck.

Werther's Original 2015: International bestseller among Storck brands

1985

Obľúbená značka, ktorá spája generácie

Značka Werther's Echte, ktorá sa neskôr premenuje na Werther’s Original, zaznamenáva čoraz väčší úspech. Podmaňuje si srdcia spotrebiteľov ako žiadna iná – a to aj vďaka reklamnej kampani zameranej na viac generácií: v hlavnej úlohe sa objavuje dedo so svojím vnukom.

Werther's Original 1985: Obľúbená značka, ktorá spája generácie

1969

Werther's Echte si podmaňuje Nemecko

V Nemecku sa prvýkrát dostáva do predaja značka Werther's Echte, ktorá vznikla na základe unikátnej receptúry a mnohých rokov praxe vo výrobe karamelových cukríkov.

Werther's Original 1969: Werther's Echte si podmaňuje Nemecko

1909

Začiatok

Stalo sa to v mestečku Werther v roku 1909. Presne tu cukrár Gustav Nebel na vrchole svojej kariéry stvoril svoj najdokonalejší cukrík. Spojil smotanu, kvalitné maslo, rafinovaný biely cukor, hnedý kandisový cukor, štipku soli a veľa trpezlivosti a vytvoril celkom prvú receptúru pre svoj populárny smotanový cukrík.

Od toho času sa veľa zmenilo – niektoré veci však zostali presne také, aké vždy boli.

Werther's Original 1909: The invention